Dog Shipping from Bulgaria to USA

Когато става въпрос за превоз на кучета от България, обикновено виждаме вашите домашни любимци на път от летище София. Понякога обаче се случва поради няколко фактора да изберем друго регионално летище, като например летищата в Будапеща, Белград или Виена. Решението за промяна на първоначалния план може да бъде повлияно от гореспоменатите фактори като: броя на свободните места за пътници и кучета, породата и теглото на кучето, но също и дестинацията за кацане в Америка. Но независимо от всичко, нашите шофьори идват на домашния Ви адрес, за да вземат Вашето куче.

От момента, в който се свържете с нас, нашият екип ще Ви даде цялата необходима информация за цената и необходимата документация за внос на кучета в САЩ. Също така, това, което трябва да споменем е, че седалището на нашата компания е в Съединените американски щати, в град Далас, Тексас, така че процесът на плащане на услугата за доставка трябва да бъде направен в сметката на нашата компания в Америка

Как изглежда транспортният процес?

Нашият екип взима кучетата от домашен адрес на клиента от всяка точка на региона, като първо ще Ви посочим какво е необходимо да предоставите от документацията, която ни е необходима за внос на кучето. След това правим план и своевременно Ви информираме за самия транспортен процес. След това отиваме на летището и правим всичко необходимо, за да транспортираме кучето до Съединените американски щати. След приключване на всички необходими процедури на летището, ние качваме кучетата и се уверяваме, че са настанени според договорените стандарти.

След приключване на всички посочени процедури излитаме и пътуваме за Съединените американски щати. В Съединените американски щати очакваме още няколко проверки на същото

летище, а след това можем да наемем превозно средство в rent a car агенциите и да отидем до крайната ни дестинация, т.е. да доставим кучето на крайния клиент. По време на пътуването ви информираме за състоянието на кучето и правим голям брой почивки, за да могат кучетата да си починат, да се разходят и да задоволят физиологичните си нужди. Накрая доставяме и самото куче на уговорения и посочен адрес.

Сигурността и комфортът са наши приоритети.

Безопасността и комфортът на вашето куче са нашите най-високи приоритети. Pet Exporters се грижи вашият космат приятел да пътува в безопасна среда без стрес. Ние използваме специализирани клетки или кутии за пътуване, които са проектирани да осигурят достатъчно пространство и вентилация, позволявайки комфорт на вашето куче по време на пътуването. Нашите опитни водачи са обучени да предоставят персонализирано внимание, гарантирайки, че специфичните нужди на вашето куче са удовлетворени, било то диетични изисквания, упражнения или редовни почивки за физиологичните нужди на кучето. Бъдете сигурни, ние правим всичко възможно, за да гарантираме, че вашето куче се чувства безопасно, обичано и удобно по време на транспортирането или транспортния процес.

В Pet Exporters разбираме, че всяко куче е уникално и че техните нужди по време на транспортиране могат да варират. Ето защо ние предлагаме персонализирани решения, които ще отговорят на специфичните изисквания на вашето куче. Независимо дали става дума за организиране на директни полети или посрещане на медицински или диетични нужди, ние приспособяваме нашите услуги, за да осигурим гладко и без стрес пътуване за вашето куче.

Изключителна поддръжка на клиенти

Нашият ангажимент за изключителна поддръжка на клиенти ни отличава. Когато изберете Pet Exporters за доставка на кучета, вие получавате достъп до специализиран екип, който е запален по предоставянето на най-високо ниво на обслужване. Нашият любезен и обучен персонал е на разположение, за да отговори на всички въпроси или притеснения, които може да имате. Вярваме, че ясната и бърза комуникация е от ключово значение за изграждането на доверие и гарантирането на вашето спокойствие по време на целия процес на доставка.

Когато става въпрос за транспортиране на кучета, Pet Exporters е надежден избор. С нашия опит, ангажимент за безопасност и комфорт, персонализирани решения и изключителна поддръжка на клиенти, ние сме посветени да направим транспортирането на вашето куче възможно най-безпроблемно. Благосъстоянието на вашето куче е наш основен приоритет и ние гарантираме безупречно и запомнящо се транспортно изживяване както за вас, така и за вашия любим спътник.