Dog Shipping from Romania to USA

Când vine vorba de transportul câinilor din România, de obicei vă vedem animalele de companie în drum de la Aeroportul Timișoara. Totuși, uneori se întâmplă ca din cauza mai multor factori să fim nevoiți să alegem un alt aeroport regional, precum de exemplu aeroporturile din Budapesta, Belgrad sau Viena. Decizia de modificare a planului initial poate fi influentata de factorii mentionati mai sus precum: numarul de locuri disponibile pentru pasageri si caini, rasa si greutatea cainelui, dar si destinatia de aterizare in America. Cu toate acestea, indiferent de orice, șoferii noștri vin la adresa dvs. de acasă pentru a vă ridica câinele.

Din momentul în care ne contactați, echipa noastră vă va oferi toate informațiile necesare despre preț și documentația necesară pentru importul câinilor în SUA. De asemenea, ceea ce trebuie sa mentionam este ca sediul companiei noastre se afla in Statele Unite ale Americii, in orasul Dallas, Texas, asa ca trebuie sa faci procesul de plata a serviciului de expediere in contul companiei noastre din America.

Cum arată procesul de transport?

Echipa noastra preia cainii de la adresa de domiciliu a clientului oriunde in regiune si va vom indica mai intai ce trebuie depus din documentatia de care avem nevoie pentru a importa cainele. Apoi facem un plan și vă informăm cu promptitudine despre procesul de transport în sine. După aceea, mergem la aeroport și facem tot ce este necesar pentru a transporta câinele în Statele Unite ale Americii. După finalizarea tuturor procedurilor necesare la aeroport, îmbarcăm câinii și ne asigurăm că sunt cazați conform standardelor convenite.

După finalizarea tuturor procedurilor menționate, decolăm și călătorim în Statele Unite ale Americii. În Statele Unite ale Americii, ne așteptăm la câteva verificări suplimentare aeroport, iar apoi putem închiria un vehicul la agențiile de închiriere auto și putem merge la destinația noastră finală, adică livrând câinele clientului final. Pe parcursul călătoriei vă informăm despre starea câinelui și facem un număr mare de pauze, pentru ca câinii să se odihnească, să facă o plimbare și să-și îndeplinească nevoile fiziologice. În cele din urmă, livrăm câinele însuși la adresa convenită și specificată.

Siguranța și confortul sunt prioritățile noastre.

Siguranța și confortul câinelui tău sunt prioritățile noastre cele mai mari. Exportatorii de animale de companie se asigură că prietenul tău blănos călătorește într-un mediu sigur și fără stres. Folosim cuști sau cutii de călătorie specializate, care sunt concepute pentru a oferi suficient spațiu și ventilație, permițând câinelui tău confort pe tot parcursul călătoriei. Manipulatorii noștri cu experiență sunt instruiți pentru a oferi o atenție personalizată, asigurându-se că nevoile specifice ale câinelui dumneavoastră sunt îndeplinite, fie că este vorba despre cerințe alimentare, exerciții fizice sau pauze regulate pentru nevoile fiziologice ale câinelui. Fiți siguri că facem totul dincolo pentru a ne asigura că câinele dumneavoastră se simte în siguranță, iubit și confortabil în timpul transportului sau al procesului de transport.

La Pet Exporters, înțelegem că fiecare câine este unic și că nevoile lor în timpul transportului pot varia. De aceea oferim soluții personalizate care vor satisface cerințele specifice ale câinelui tău. Fie că este vorba de aranjarea de zboruri directe sau de satisfacerea oricăror nevoi medicale sau dietetice, ne adaptăm serviciile pentru a asigura o călătorie fără stres pentru câinele dvs.

Asistență excepțională pentru clienți

Angajamentul nostru față de asistența excepțională pentru clienți ne deosebește. Când alegeți Exportatori de animale de companie pentru livrarea câinilor, obțineți acces la o echipă dedicată care este pasionată de furnizarea celui mai înalt nivel de servicii. Personalul nostru prietenos și instruit este disponibil pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți. Credem că comunicarea clară și promptă este cheia pentru construirea încrederii și asigurarea liniștii dumneavoastră pe tot parcursul procesului de expediere.

Când vine vorba de transportul câinilor, Pet Exporters este o alegere de încredere. Cu expertiza noastră, angajamentul față de siguranță și confort, soluții personalizate și asistență excepțională pentru clienți, ne angajăm să facem experiența de transport a câinelui dvs. cât mai fluidă posibil. Bunăstarea câinelui tău este prioritatea noastră principală și garantăm o experiență de transport fără cusur și memorabilă atât pentru tine, cât și pentru însoțitorul tău iubit.