Dog Shipping from Hungary to USA

Hogyan néz ki a szállítási folyamat?

Csapatunk a régió bármely pontján átveszi a kutyákat a megrendelő lakcímén, és először jelezzük Önnek, hogy a kutya importálásához szükséges dokumentációból mit kell benyújtani. Ezután tervet készítünk, és azonnal tájékoztatjuk Önt magáról a szállítási folyamatról. Ezt követően kimegyünk a repülőtérre, és mindent megteszünk, hogy a kutyát az Amerikai Egyesült Államokba szállítsuk. Miután a repülőtéren elvégeztük az összes szükséges eljárást, beszállunk a kutyákba, és gondoskodunk arról, hogy az elfogadott előírásoknak megfelelően legyenek elhelyezve.

Az összes említett eljárás elvégzése után felszállunk és az Amerikai Egyesült Államokba utazunk. Az Amerikai Egyesült Államokban további ellenőrzésekre számítunk repülőtérre, majd bérelhetünk egy járművet az autókölcsönzőknél, és indulhatunk végcélunkhoz, azaz eljuttatjuk a kutyát a végfelhasználóhoz. Az utazás során tájékoztatjuk Önöket a kutya állapotáról, és nagy számú szünetet tartunk, hogy a kutyák pihenhessenek, sétálhassanak, kielégíthessék élettani szükségleteiket. Végül magát a kutyát szállítjuk a megbeszélt és megadott címre.

A biztonság és a kényelem a legfontosabb számunkra.

Kutyája biztonsága és kényelme a legfontosabb számunkra. A Pet Exporters gondoskodik arról, hogy szőrös barátja biztonságos és stresszmentes környezetben utazzon. Speciális utazási ketreceket vagy dobozokat használunk, amelyeket úgy terveztek, hogy elegendő helyet és szellőzést biztosítsanak, lehetővé téve kutyája kényelmét az utazás során. Tapasztalt felvezetőink személyre szabott odafigyelésre vannak kiképezve, biztosítva kutyája speciális igényeinek kielégítését, legyen szó táplálkozási igényekről, testmozgásról vagy a kutya fiziológiai szükségleteinek megfelelő rendszeres szünetekről. Biztos lehet benne, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy kutyája biztonságban, szeretetben és kényelmesen érezze magát a szállítás vagy szállítás során.

A Pet Exportersnél tisztában vagyunk azzal, hogy minden kutya egyedi, és szállítás közbeni igényei változhatnak. Ezért kínálunk testreszabott megoldásokat, amelyek megfelelnek kutyája speciális igényeinek. Legyen szó közvetlen járatok megszervezéséről vagy bármilyen egészségügyi vagy diétás igény kielégítéséről, szolgáltatásainkat úgy alakítjuk ki, hogy kutyája gördülékeny és stresszmentes utazást biztosítson.

Kivételes ügyfélszolgálat

A kivételes ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségünk különböztet meg minket. Ha a kisállat-exportőröket választja a kutyaszállításhoz, hozzáférést kap egy elkötelezett csapathoz, akik szenvedélyesen törekszenek a legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtására. Barátságos és képzett munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére vagy aggályaira. Meggyőződésünk, hogy az egyértelmű és gyors kommunikáció kulcsfontosságú a bizalom kiépítésében és a teljes szállítási folyamat során.

Ha kutyák szállításáról van szó, a Pet Exporters megbízható választás. Szakértelmünkkel, a biztonság és kényelem iránti elkötelezettségünkkel, testreszabott megoldásainkkal és kivételes ügyfélszolgálatunkkal elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kutyája szállítási élményét a lehető legzökkenőmentesebbé tegyük. Kutyája jóléte a legfontosabb számunkra, és garantáljuk a hibátlan és emlékezetes szállítási élményt Önnek és szeretett társának egyaránt.