Dog Shipping from Slovenia to USA

Pri prevozu psov iz Ljubljane običajno opazimo, da vaši ljubljenčki zapustijo letališče v Bratislavi. Vendar se včasih zgodi, da moramo zaradi več dejavnikov izbrati drugo regionalno letališče, kot so na primer letališča v Budimpešti, Beogradu ali na Dunaju. Na odločitev o spremembi prvotnega načrta lahko vplivajo prej omenjeni dejavniki, kot so: število prostih sedežev za potnike in pse, pasma in teža psa, pa tudi destinacija pristanka v Ameriki. Vendar ne glede na vse naši vozniki pridejo na vaš domači naslov po vašega psa.

Od trenutka, ko nas kontaktirate, vam bo naša ekipa podala vse potrebne informacije o ceni in potrebni dokumentaciji za uvoz psov v ZDA. Prav tako moramo omeniti, da je sedež našega podjetja v Združenih državah Amerike, v mestu Dallas, Teksas, zato mora biti postopek plačila storitve pošiljanja opravljen na račun našega podjetja v Ameriki.

Kako izgleda transportni proces?

Naša ekipa pse prevzame na naročnikovem domačem naslovu kjerkoli v regiji, pri čemer vam najprej navedemo, kaj je potrebno predložiti od dokumentacije, ki jo potrebujemo za uvoz psa. Nato naredimo načrt in vas sproti obveščamo o samem poteku transporta. Nato gremo na letališče in naredimo vse potrebno za prevoz psa v Združene države Amerike. Po opravljenih vseh potrebnih postopkih na letališču pse vkrcamo in poskrbimo za njihovo namestitev po dogovorjenih standardih.

Po opravljenih vseh omenjenih postopkih vzletimo in odpotujemo v Združene države Amerike. V Združenih državah Amerike pričakujemo še nekaj pregledov istega

letališče, nato pa lahko v rent a car agencijah najamemo vozilo in se odpravimo do končne destinacije, tj. dostave psa končnemu naročniku. Med potjo vas obveščamo o stanju psa in naredimo veliko odmorov, da se psi spočijejo, sprehodijo in zadovoljijo svoje fiziološke potrebe. Na koncu na dogovorjeni in navedeni naslov dostavimo še psa samega.

Varnost in udobje sta naši prioriteti.

Varnost in udobje vašega psa sta naši največji prioriteti. Pet Exporters poskrbi, da vaš kosmati prijatelj potuje v varnem okolju brez stresa. Uporabljamo specializirane potovalne kletke ali bokse, ki so oblikovani tako, da zagotavljajo dovolj prostora in zračenja, kar vašemu psu omogoča udobje med potovanjem. Naši izkušeni vodniki so usposobljeni za zagotavljanje osebne pozornosti, ki zagotavlja, da so izpolnjene posebne potrebe vašega psa, pa naj gre za prehranske potrebe, vadbo ali redne odmore za fiziološke potrebe psa. Bodite prepričani, delamo vse, da zagotovimo, da se vaš pes počuti varno, ljubljeno in udobno med prevozom ali postopkom prevoza.

Pri Pet Exporters se zavedamo, da je vsak pes edinstven in da se lahko njegove potrebe med prevozom razlikujejo. Zato ponujamo prilagojene rešitve, ki bodo ustrezale specifičnim zahtevam vašega psa. Ne glede na to, ali gre za organizacijo direktnih letov ali zadovoljevanje kakršnih koli zdravstvenih ali prehranskih potreb, naše storitve prilagajamo tako, da vašemu psu zagotovimo nemoteno potovanje brez stresa.

Izjemna podpora strankam

Naša zaveza izjemni podpori strankam nas loči od drugih. Ko izberete Pet Exporters za dostavo psov, pridobite dostop do predane ekipe, ki strastno zagotavlja najvišjo raven storitev. Naše prijazno in usposobljeno osebje vam je na voljo za vsa vaša vprašanja ali pomisleke. Verjamemo, da je jasna in hitra komunikacija ključna za gradnjo zaupanja in zagotavljanje vaše brezskrbnosti skozi celoten proces pošiljanja.

Ko gre za prevoz psov, je Pet Exporters zanesljiva izbira. Z našim strokovnim znanjem, predanostjo varnosti in udobju, prilagojenimi rešitvami in izjemno podporo strankam smo predani temu, da bo prevoz vašega psa čim bolj gladek. Dobro počutje vašega psa je naša glavna prednostna naloga in zagotavljamo brezhibno in nepozabno izkušnjo prevoza za vas in vašega ljubljenega spremljevalca.